Gevelreiniging en gevelrenovatie

Gevelreiniging diensten

Ons kantoor is gelieerd aan het leveren van gevelreinging engevelrenovatie diensten.Meer informatie over het reinigen van gevels op www.gevelreinigingen.be. Deze worden meestal gevraagd door onze klanten die op zoek zijn naar glasreiniging. We bieden deze diensten aan tegen redelijke tarieven.

Onze beste diensten

Rs 0,50 / per Sq. Ft

Industriële glasreinigingsservice

We zijn betrokken geweest bij het verstrekken van onze opdrachtgevers, Glass Building Cleaning Services. Deze worden door ons geleverd met gebruikmaking van bijgewerkte technieken. Onze medewerkers doen er alles aan om het vertrouwen en de tevredenheid van de klant te waarborgen.

Rs 0,5 / Per Sq. Ft

Gevelglasreinigingsservice

We zijn betrokken geweest bij het verstrekken van onze opdrachtgevers, Glass Building Cleaning Services. Deze worden door ons geleverd met gebruikmaking van bijgewerkte technieken. Onze medewerkers doen er alles aan om het vertrouwen en de tevredenheid van de klant te waarborgen.

Rs 0,5 / Per Sq. Ft

Glasreinigingsservice voor kantoren

We zijn betrokken geweest bij het verstrekken van onze opdrachtgevers, Glass Building Cleaning Services. Deze worden door ons geleverd met gebruikmaking van bijgewerkte technieken. Onze medewerkers doen er alles aan om het vertrouwen en de tevredenheid van de klant te waarborgen.

Recente Projecten

Prestaties waar we trots op zijn

0 +

Tevreden klanten

0 +

Werknemers

0 +

Projecten voltooid

Getuigenissen

wat ze over ons te zeggen hebben!

"Goede service uitstekend goed gedaan werk super prestatie"
Khuzama Sadad Nazari
"Goed gedaan. 90% werk perfect gedaan"
Declan Molle
"zeer goede en professionele service. gedaan door een zeer goed team"
Giovana Oliveira Pereira

laatste updates

Glazenwassen voor beginners of hoe u de meest voorkomende fouten kunt vermijden

Ramen wassen

Dus, hoe kunt u uw ramen wassen zonder het proces eerder te hoeven herhalen dan u echt wilt? Het is makkelijk! Houd er rekening mee dat u de volgende 10 meest voorkomende fouten bij het schoonmaken van ramen niet begaat:

Gebruik van de verkeerde tools

Velen zweren bij de krant en de Windex-methode en voor sommigen kan het werken. We raden echter helemaal af om krantenpapier en papieren handdoeken te gebruiken. Elke krant is anders qua papiersoort, maar ook qua inkt. Enkele van de ongewenste bijwerkingen van het wassen van uw ramen met krantenpapier kunnen het kleuren van de kozijnen en inktachtige resten op de ruiten zijn. Papieren handdoeken laten daarentegen lelijke pluisjes achter op het glas. Vervang ze door een pluisvrije doek en een wisser. Op deze manier kleur je je ramen niet en hoef je niet zoveel papieren handdoeken te verspillen.

Geen ladderblokken gebruiken

Geen ladderblokken gebruiken

Ongeacht de klus, of het nu gaat om glazenwassen of iets aan de muur hangen, het wordt aanbevolen om ladderpads te gebruiken. Ze beschermen je niet alleen tegen uitglijden en verwondingen, maar ze zijn ook een goede manier om het oppervlak dat je gebruikt ter ondersteuning te beschermen. Als u moeilijk bereikbare vensters heeft, probeer dan niet als een held te handelen en bel een professional. Veiligheid staat voorop!

Grote vuildeeltjes niet eerst verwijderen

Als je te maken hebt met extreem vuile ramen, moet je misschien twee schoonmaaksessies achter elkaar plannen: een om de grote vuile plekken, zoals vogelpoep en insecten, te verwijderen en een tweede om de ramen schoon te maken. Als je alles in één keer wast, kan je ruiten erg vlekkerig krijgen.

Te hard schrapen

Als u te maken heeft met geëtst vuil of verfvlekken, vertrouw dan niet alleen op een scheermesje of een schraper. Soms moet u investeren in een reinigingsoplossing die het specifieke type vuil op uw ramen aanpakt. Raadpleeg voordat u iets koopt de handleiding van de fabrikant, want afhankelijk van het type ramen dat u heeft, kunt u meer schade aanrichten dan u denkt. Gelaagde ramen hebben bijvoorbeeld soms een “glasopname”, d.w.z. onvolkomenheden, die permanente schade kunnen veroorzaken als ze losraken.

Het verkeerde wasmiddel aanbrengen

Het verkeerde wasmiddel aanbrengen

De volgende veelgemaakte fout die we vaak zien, is het niet gebruiken van de juiste reinigingsoplossing. Onthoud dat niet alle schoonmaakproducten op uw ramen kunnen worden aangebracht. Zelfs als u in de verleiding komt om sterkere chemicaliën, zoals ammoniak of bleekmiddel, te gebruiken om hardnekkige vuilvlekken te verwijderen, raadpleeg dan de handleiding van de fabrikant voordat u verder gaat. Bleekmiddel kan bijvoorbeeld PVC-raamkozijnen permanent beschadigen en verkleuren. Kies voor een gespecialiseerde reinigingsoplossing of schakel indien mogelijk over op zelfgemaakte wasmiddelen.

Afvegen met de verkeerde doek

Het wordt aanbevolen om microvezeldoeken te gebruiken, omdat deze speciaal zijn gemaakt voor het reinigen, inclusief het wassen van ramen, en omdat ze minder snel vlekken op de raamkozijnen maken. Om ze pluisvrij te houden, wast u ze gewoon zonder wasverzachter. Anders riskeert u dat de kleine textielvezels aan de frames blijven kleven wanneer u de overtollige reinigingsoplossing afveegt. Als je geen microvezeldoekjes hebt, kun je ook oude pluisvrije katoenen lappen gebruiken.

5 belangrijke voordelen van professionele gevelreinigingsdiensten

Gevelreinigingsdiensten

Een schoon gebouw is esthetisch aantrekkelijk voor iedereen en zal uw bedrijf een boost geven. Gevels zien er het beste uit als ze vrij zijn van stof, vuil of andere soorten vlekken. Mensen zien uw veranda voor het eerst als ze voor het eerst uw bedrijfspand betreden. Daarom, als u een goede eerste indruk wilt maken, moet u professionals inhuren om u uitstekende schoonmaakdiensten te bieden. Hier zijn redenen waarom u professionele gevelreinigingsdiensten zou moeten overwegen.

Betrouwbaarheid

Gevelreiniging is afhankelijk van het soort materiaal waarvan uw gevel is gemaakt. U moet een professioneel bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in gevelbeheer. Deskundigen zorgen ervoor dat ze het juiste schoonmaakmiddel en de juiste apparatuur voor uw gebouw gebruiken. Als gevolg hiervan zal het reinigingsproces geen enkele vorm van schade aan de gevel van uw gebouw veroorzaken. Deskundigen zullen ook de omgeving van uw gebouw begrijpen en zullen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw portiek altijd schoon is.

Superieure kwaliteitsdiensten

Professionals hebben de nodige opleiding en kennis in hun vakgebied. Daarnaast kennen ze de nieuwste reinigingsmiddelen en andere baanbrekende innovaties in de markt. Het resultaat is dat ze u diensten van superieure kwaliteit bieden die geen gewone schoonmaker kan evenaren. Met deskundige kennis in het veld bent u verzekerd van efficiëntere en minder tijdrovende schoonmaakdiensten.

Ervaring

Gevelreinigingsbedrijven zijn al jaren actief. Hierdoor hebben ze een beter begrip van de schoonmaakbehoeften van hun klanten. Zij hebben in het verleden verschillende gevelreinigingsprojecten uitgevoerd en weten wat er van hen gevraagd wordt. U kunt erop vertrouwen dat ze uitstekende resultaten zullen opleveren waar u blij mee zult zijn.

Concurrerende prijzen

U hoeft niet veel geld uit te geven aan uw gevelreinigingsdiensten als u experts voor u heeft. Het inhuren van een bedrijf bespaart u op de lange termijn veel geld. De meeste bedrijven geven u vooraf een kostenraming en een geschatte tijd voor het voltooien van de klus. Hiermee kunt u ook besparen op eventuele last-minute onderhandelingen. Het is het beste dat u verschillende klanten vergelijkt en een bedrijf kiest dat u concurrerende prijzen en een schoonmaakschema biedt dat past bij uw zakelijke behoeften.

Attent personeel

Attent personeel

Deskundige gevelonderhoudsbedrijven zorgen ervoor dat hun medewerkers welgemanierd en attent zijn. Bij het aannemen van personeel zullen ze rekening houden met hun karakter en persoonlijkheid om ervoor te zorgen dat hun klanten niet te maken krijgen met lastige medewerkers. Hun personeel is goed opgeleid en ethisch verantwoord, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw eigen klanten of medewerkers met onbetrouwbare personen omgaan. U kunt door met uw corebusiness zonder u zorgen te maken over de schoonmaakprocessen.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

Gevelreiniging

Simpel gezegd, een schoon, aantrekkelijk gebouw is veel esthetischer dan een vuil gebouw. Het valt niet te ontkennen dat een fris ogende gevel een meer gastvrije, gastvrije gevel vormt en de toon zet voor de rest van het gebouw en uw bedrijf. Dus als u indruk wilt maken op voorbijgangers en degenen die uw pand binnenkomen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de gevel van uw gebouw in topconditie wordt gehouden en vrij van vuil, vlekken en lelijke vlekken.

Ook het schoonhouden van de gevel van uw pand is belangrijk als u de woning huurt. Mogelijk vindt u in uw huurovereenkomst dat u de buitenkant van het gebouw moet onderhouden, dus het is essentieel dat u dit deel van het pand te allen tijde schoon houdt.

Kan ik de gevel van een gebouw zelf schoonmaken?

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om de gevel van uw pand zelf te reinigen. Het is echter vermeldenswaard dat dit een lastige taak kan zijn, en ervoor zorgen dat u over de juiste apparatuur, reinigingsoplossingen en kleding beschikt voordat u begint, is absoluut cruciaal. Het is ook belangrijk om te beseffen dat voor het reinigen van de gevel van uw gebouw hoogstwaarschijnlijk werkzaamheden op hoogte vereist zijn, dus het is essentieel dat u gezondheid en veiligheid te allen tijde serieus neemt.

Als u wilt weten hoe u de gevel van uw gebouw schoon houdt, lees dan verder. Hier zijn drie van de meest populaire geveltypes en tips over hoe u dit deel van uw gebouw zelf kunt onderhouden.Hoe glazen gevels te reinigen

Hoe glazen gevels te reinigen

• Voor het reinigen van gevelglas, voeg een natuurlijk reinigingsmiddel of een geschikt commercieel reinigingsproduct toe aan water en meng.
• Dompel een rakel of speciaal ontworpen doek in het reinigingsmengsel en schud het overtollige product eraf.
• Breng de oplossing met zachte, gelijkmatige bewegingen aan op de gevel.
• Voor bijzonder olieachtige of vuile plekken, isopropylalcohol of aceton aanbrengen met een zachte, schone doek.
• Om een ​​ander residu te verwijderen, polijst u het gebied licht met een suspensie van ceriumoxide.
• Spoel de ruimte grondig af en herhaal bovenstaande stappen tot de gehele gevel schoon is.

Hoe stenen gevels te reinigen

• Voeg een scheutje azijn of afwasmiddel toe aan warm water om een ​​mild schoonmaakmiddel te maken.
• Doop een spons of borstel met zachte haren in het mengsel en knijp het overtollige eruit.
• Schrob de steen met de spons of borstel en spoel het gebied daarna af met schoon water om eventuele zeepresten te verwijderen.
• Voor snellere resultaten kunt u een rotatiegereedschap met een polijst- of polijstaccessoire op gemiddelde snelheid gebruiken om het gebied schoon te maken.
• Herhaal de bovenstaande stappen totdat het hele gebied schoon is.

Hoe houten gevels te reinigen

Hoe houten gevels te reinigen

• Verwijder eventueel aanwezige mossen of algen op de gevel.
• Voeg wat afwasmiddel toe aan warm water en meng.
• Gebruik een borstel met zachte haren om de reinigingsoplossing aan te brengen.
• Schrob het hout voorzichtig om vuil te verwijderen en let daarbij op bijzonder vervuilde delen.
• Spoel de ruimte af met schoon water en herhaal bovenstaande stappen tot de gehele gevel schoon is.

4 materialen perfect voor buitengevels

Buitengevels

Het is waar dat de meesten van ons de innerlijke schoonheid van een huis belangrijker vinden. Maar er is één uitzondering in de vorm van uw buitengevel die wordt opgevat als de schil van een gebouw. Deze façades zouden de buitendecoratie moeten zijn; een presentatiedoek waarop verschillende artistieke en architecturale stijlen kunnen worden weergegeven. Maar ze geven uw bezoekers ook aanwijzingen over het interieur, de stijl en de architectuur van uw huis.

Traditioneel vormden gevels de hoofdstructuur van het gebouw en daarom waren er beperkte openingen. Sinds zijn evolutie kan er een grotere oppervlakte of opening bekomen worden zodat de woning goed verlicht wordt. Met de introductie van staal en gewapend beton in de constructielijn werden de gevels bevrijd van hun dragende functie en worden ze nu als niet-dragende constructie gebruikt.

Men zou oneindig veel ontwerpen van gevels kunnen maken, gebaseerd op de samenstelling, stijl, decoratie en zelfs kleur. Maar vandaag willen we verschillende opties onderzoeken in termen van gevel- en buitenmuurmaterialen, vervaardigd door enkele van de beste architecten.

1. Metalen coatings I

Als de gevel van een gebouw bepalend is voor de manier waarop het met zijn omgeving communiceert, dan is het materiaal de taal waarmee dit proces plaatsvindt. Hoewel metalen gevels (een van de meest populaire opties op het gebied van moderne bouwmaterialen) voorheen werden geassocieerd met industriële of geprefabriceerde gebouwen, komen ze ook steeds vaker voor in woonruimtes. Dergelijke materialen voor huisgevels zijn ook gemakkelijk en snel te installeren. Bovendien zijn ze volledig efficiënt en functioneel. Glad, gegolfd, ingevet, voorgelakt of gegalvaniseerd fineer zijn de verschillende soorten coatings die kunnen worden gecombineerd met bouwmaterialen voor muren zoals hout, beton, gips of steen. In deze afbeelding maken de grote glazen openingen binnen witte muren het interieur helderder, terwijl het bovenste deel de structuur beschermt, als een omgekeerde basis van golfplaten.

2. Metalen coatings II

Cortenstaal is een van de materialen voor moderne gevels of wordt gebruikt in de hedendaagse architectuur. Ondanks zijn geoxideerde kleur biedt dit materiaal een enorme weerstand tegen corrosie – en dat komt allemaal door de beschermende oxidelaag die wordt gevormd door de samensmelting van chroom en koper.

Natuursteenbekleding

3. Natuursteenbekleding

Buitengevelbekleding gemaakt met stenen is door de geschiedenis heen gebruikt. Deze coatings bieden verschillende kleuren en texturen die de muren een elegante en onderscheidende toets geven. Daarnaast zorgt steen ook voor een uitstekende thermische isolatie en bescherming tegen vocht. Het materiaal staat bekend om zijn hoogwaardige hardheid en weerstand, afhankelijk van het gekozen type. De afwerkingen van stenen zijn ook erg divers. In dit huis heeft de architect de bovenste verdieping van het gebouw bedekt door deze te isoleren met leisteen. Als er iets is dat deze natuursteen kenmerkt, is het de donkere kleur en weerstand. De mogelijkheden die dit materiaal biedt, maken het een uitstekende keuze voor zowel binnen als buiten.

4. Houten coating

We kennen allemaal de schoonheid en kwaliteit van hout, want het is een buitengewoon warme en gastvrije optie als het gaat om bekledingsmaterialen voor gebouwen. Dit type coating heeft echter ook andere kenmerken, waardoor u een zorgvuldige keuze moet maken. Gevoeligheid voor vocht, zonnestraling en temperatuurveranderingen zijn slechts enkele voorbeelden. Hoewel hout al sinds de oudheid wordt gebruikt bij de constructie van schuilplaatsen, moeten we er nog steeds voor zorgen dat het op de juiste manier wordt behandeld tegen elementen zoals vuur, vocht en insecten, vooral wanneer het wordt gebruikt voor buitendecoratie.

Scroll to top