Monstage Facebook
Monstage Linkedin
Monstage Twitter
Monstage Transparant
Home >

Allround bar/aparthotel medewerker stage

Description de l'entreprise

The Soul Antwerp omvat 8 Studio's, 3 appartementen, een cafe waar ontbijt, lunch en aperitief word geserveerd en een hairspa, waar op afspraak een kapper aanwezig is.
Het Soul Cafe dient ook als receptie en is dagelijks geopend van 08:00 - 20:00. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het cafe geopend tot middernacht.
In het cafe werken we met een beperkte kaart van verse, gezonde producten. Zo goed als alle gerechten worden door onszelf klaargemaakt en geserveerd. Buiten eten maken we verse fruitsappen en serveren we barista style koffie. 's avonds worden er cocktails geserveerd.
Elke barmedewerker wordt ook opgeleid als receptionist, in- en uitchecken van gasten, betalingen verwerken en rapportages opstellen. Het te woord staan van (inter)nationale gasten en klachtenbehandeling.

The Soul Antwerp bestaat uit een internationaal team die zich primair bezighoud met het verlenen van gastvrijheid in een unieke setting. Zowel de Studio’s, Appartementen en het Soul Cafe stralen luxe en comfort uit, door de faciliteiten op de kamers zijn deze voor zowel kort als langdurig verblijf geschikt. Het Soul cafe roept het gevoel van warmte en vakantie op en is een ontmoetingsplek voor zowel de locals als toeristen. Als extra mogelijk voor de gasten is er een hairspa aanwezig waar op afspraak gebruik gemaakt van kan worden.

Description de la fonction

The Soul Antwerp biedt uitstekende persoonlijke hospitality in een internationaal kader. De Modern-vintage ingerichte Studio’s en Appartementen geven een aantrekkelijk alternatief voor de standaard hotel kamer, tegen een marktcompetetief tarief. Het Soul Cafe geeft een meerwaarde voor het verblijf van de hotelgasten en vormt een ontmoetingsplaats voor locals en bezoekers alike in een luxe internationaal karakter. A good food good drinks Cafe waar veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en persoonlijke service.

Profil recherché

Wij bieden een interresante stage in Cafe en hotel management. Als student mag je hier op elk vlak van de onderneming meekijken. Daar wij een kleine onderneming zijn, krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en mag je meedenken en schakelen op management nivieau.

Gedurende een dienst ben je verantwoordelijk voor het raaiende houden van het Cafe en fungeert de bar tevens als receptie voor onze hotelgasten.

Wij zijn dan ook op zoek naar leergierige studenten die van aanpakken weten. Kan je goed zelfstandig werken en laat jij graag zien aan gasten wat er zo leuk is aan de hotelindustrie? DAn ben jij de geschikte kandidaat!!

Offert

Eerstvolgende stageplaats komt vrij per 01/02/107.

Lieu

Marnixplaats 15

Région

Anvers,
Autres détails
Région
  • Anvers
Secteur
  • Horeca
Département
  • Secrétariat
Type de stage
  • Stage de l’Enseignement Secondaire
  • Stage de l’Enseignement Supérieur
Gelijkaardige vacatures
Similar opportunities
Offres similaires
Stages à la une
POLITICO
àConfidentiel
Molière et Compagnie S.A.
àCharleroi
Unicom Telecommunications & Electronics nv
àWemmel