Monstage Facebook
Monstage Linkedin
Monstage Twitter
Monstage Transparant
Home >

Marketing Assistant (NL)

Description de l'entreprise

FlagWorlds™ is een sociaal netwerk en community geolocatie platform. Dit is een nieuw concept dat het mogelijk maakt om de inventaris alles wat bestaat op aarde, een soort Wikipedia van geolocatie. Elke gebruiker kan een gemeenschap op een bepaald onderwerp te maken en zijn passie met anderen te delen. Op die gemeenschappen kunnen ze plaatsen en evenementen verdelen en lokaliseren.

Description de la fonction

In samenwerking met de oprichters van het project en de marketing team, u bent verantwoordelijk voor het identificeren van de meest veelbelovende hobby's, het ontwikkelen van strategieën om deze verschillende passies tussen de gemeenschappen te bevorderen.

U moet veel influencers te werven om hen te begeleiden bij de vele mogelijkheden van het platform, om de technische en marketing tools vast te stellen voor het platform om zichzelf in stand te zijn en te verenigen gemeenschappen rond FlagWorlds.

U moet verslagen op te stellen over het gedrag van gebruikers om het product te verbeteren (door het analyseren van hun gedrag met het oog op de statistieken, zoals acquisitie, betrokkenheid, Customer Acquisition kosten, de Klant Lifetime Value, de Viral volgen ratio). U zult ook deelnemen aan teamvergaderingen om de strategieën geïmplementeerd te verfijnen.

Profil recherché

U bent een student in Marketing, Digitale Communicatie of Community Management. U hebt een analytische geest, een gevoel van organisatie en een reële capaciteit om initiatieven te nemen. U bent rigoureus, onafhankelijk en verantwoordelijk. U hebt een grondige kennis van Excel en beheersen van de software suite Office (Outlook, Word, Powerpoint). Je bent vlot in het Engels en Frans.

Offert

Een gecontracteerd stage, onbetaald - gelegen in het hart van Brussel, in onze gloednieuwe kantoren (Louiselaan, in de buurt van Ter Kamerenbos). Een stage van 3-6 maanden open voor meervoudige en reële mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en persoonlijke ontplooiing. MAIL TO: lagworlds.com@gmail.com">flagworlds.com@gmail.com

Lieu

Bruxelles

Région

Bruxelles,
Autres détails
Région
  • Bruxelles
Secteur
  • Médias & Communication
Département
  • Marketing
Type de stage
  • Stage de l’Enseignement Supérieur
Gelijkaardige vacatures
Similar opportunities
Offres similaires
Stages à la une
Crunch Analytics
àGent
Impextraco N.V.
àHeist-op-den-Berg
CALL INN
àBierges - Wavre
WIP Music
àBruxelles
Medecins du monde Belgique
àConfidentiel