Monstage Facebook
Monstage Linkedin
Monstage Twitter
Monstage Transparant
Home >

Stagiar/Scriptiestudent Ecofiscaliteit & groene taxshift

Description de l'entreprise

Arbeid & Milieu streeft naar een sociaal en ecologisch verantwoorde samenleving. A&M heeft expertise in het verbinden van sociale en ecologische vraagstukken in relatie tot het thema tewerkstelling. We zijn thuis in actuele onderwerpen, zoals klimaatverandering, groene jobs en duurzaam materiaalgebruik. Ook zijn we experts in het vertalen van deze complexe materie naar gevolgen voor de werkvloer én werken we rond de kansen en het belang van gedragsverandering en participatie met betrekking tot deze thema’s. De werking van A&M bestaat uit het organiseren van activiteiten (zoals bedrijfsbezoeken, vormingen en debatten) en uitvoeren van projecten en campagnes (Groene Jobs, Save@work).

Description de la fonction

Met onze organisatie Arbeid & Milieu willen we de komende jaren het thema 'rechtvaardige groene investeringen en een groene taxshift' verder uitdiepen en hier rond werken.
Vanuit onze thematische invalshoek maken we een verbinding tussen arbeids- en ecofiscaliteit. We verkennen voorstellen voor een geïntegreerd verhaal van de taxshift, dat bijdraagt aan de vergroening van onze economie en het versterken van het aantal jobs en de kwaliteit hiervan. Met de verkregen ideeën willen we de milieubeweging, vakbonden en publieke opinie aanspreken om een transitie te verkrijgen in het belastingssysteem.

Profil recherché

Master fiscaliteit/economie

Offert

Ervaring in een klein en dynamisch team in hartje Brussel.

Lieu

Brussel

Région

Bruxelles,
Autres détails
Région
  • Bruxelles
Secteur
  • Autre secteurs
Département
  • Autre
Type de stage
  • Stage de l’Enseignement Supérieur
Gelijkaardige vacatures
Similar opportunities
Offres similaires
Stages à la une
Déclic en PerspectivES
àrue Coenraets, 72A
Déclic en PerspectivES
àrue Coenraets, 72A
La Pachamama SCRL-fs
àSaint Gilles
Sweet dreams house 2
àConfidentiel
Science Europe aisbl
àBrussels